Amb aquest post, la Carme i la Rosa, participem en la cadena de Blogs enllaçats per a la independència.
Hem buscat una recepta que sigui adient a la diada
Es tracta de fer un polo de gel amb sucs de fruites buscant els colors de l'estelada: blau, vermell i groc. Per fer l'estrella hem comprat gominoles amb forma d'estrella de cinc puntes de color blanc.
Com es fa:
1.- Es busca un recipient amb forma allargada i estreta que ens agradi.
2.-Es col·loca al fons l'estrella ben apretada.
3.-S'aboca el líquid blau (és una beguda isotònica) i s'omple 1/10 part. Es posa al congelador fins que quedi ben congelat. Això és molt important perquè sinó es barrejaran els colors! Ara és el moment de posar el pal del polo i, farem que s'aguanti amb film, i posarem 1/10 part de color groc (nosaltres hem utilitzat una cullereta medidora perquè quedin totes les línies iguals). I al congelador.
5.-Ara posarem 1/10 part de color vermell i així succesivament fins que us quedi tota l'Estelada acabada. En total són 10 línies (1 blava, 5 grogues i 4 vermelles.
6.- Un cop acabada hem posat una tasseta o gotet foradat per insertar el pal del polo i que no gotegi si voleu que no us caiguin regalims.
Bona dolça diada!
i Visca Catalunya lliure!
Si voleu seguir la cadena heu d'anar cap al Vuit8ena de la rits.
Boníssim!!!!
ResponEliminaBona diada cuineres!!!
Bona diada, carme!!!
EliminaAmb el meu nebot potser en farem un, de polo independent! Gràcies per la recepta.
ResponEliminaQuè original! us ho heu currat hehe.
ResponEliminagenial!!!
ResponEliminam'encanta aquesta recepta!!!
molt bon post!!!!!!
Fantàstic!!! Un post fabulós per una Diada molt especial!
ResponEliminaAra mateix me'n menjava un amb tot el gust del món!! :-DDDD
ResponEliminaQue originals! Bna diada!
ResponEliminaHola guapes
ResponEliminaUn 10 per vosaltres
mil petons i bona Diada,,Susanna
Rosa, la independència segur que és deliciosa! Bona Diada!
ResponEliminael vaig veure el dia que el vareu pujar
ResponEliminai em va semblar tan bona ideia !!
un dels post's mes originals que he vist, al menys fins ara
felicitats !!
un post molt dolç! mmmmm
ResponElimina