Ingredients:
600 grams de bledes tallades i netes.
400 grams de cigrons cuits
1 ceba
3-4 grans d'all
1 culleradeta de pebre vermell no picant
Oli, sal i si us agrada pebre
(Opcionalment s'hi pot afegir 50 grams de salsitxa crua o bé botifarra negra o bé pernil o bé cansalada)
Preparació:
1- Es fa sogregir en bastant oli la ceba i una mica més tard s'hi afegeix l'all
2- Si hi voleu afegir alguna cosa de carn opcionalment, la poseu en aquest sofregit.
3- Barregeu el pebre vermell en aquest oli que agafi color
4- Hi tireu les bledes crues i aneu remenant bé fins que s'estovin
5.- Hi afegiu un rajolinet d'aigua i un de vi, poqueta, perquè no quedi ressec.
6.- Ho deixeu coure 10 minuts, que bulli a foc baixet, i després hi afegiu la sal
7.- Hi afegiu els cigrons cuits i ho deixeu bullir 5 minuts més
Que guiso más rico y sano Carmen. Un saludo desde Almería
ResponEliminaMe encanta este guiso, qué buena pinta tiene.
ResponEliminaBesos.