dijous, 30 de gener de 2014

Quiche Loraine

Ingredients:
  • 3 ous
  • 100 g de formatge ratllat emental
  • 1 ampolleta de crema de llet
  • 50 ó 100 g de bacon (tallat a trossos petits)
  • 50 ó 100 g de pernil dolç (tallat a trossos petits)
  • 1 planxa de pasta de full congelada
Elaboració:
  1. Es barregen bé els ous, la crema de llet, el formatge i s’hi afegeix el pernil i el bacon que abans l’haurem passat per la paella.
  2. Es folra un motlle rodó o rectangular amb paper sulfuritzat (moltes marques ja ho porten amb el mateix paquet), sinó, unteu el motlle amb oli o mantega i poseu un paper al fons i torneu-lo a untar.
  3. S’estira la pasta de full amb el corró fins que quedi ben fina i es folra el motlle cobrint també les parets. Es punxa tot el fons amb una forquilla i es fica al forn, ja calent, uns 12 minuts fins que comenci a agafar color i es treu del forn.
  4. S’hi aboca la crema que hem preparat
  5. I es fica al forn ja calent a 180º fins que es vegi dauradet aproximadament són uns 30 minuts.

 Es pot menjar tebi o bé a temperatura ambient com a primer plat amb una amanida. O com plat únic per sopar. També queda molt bé en un buffet fred o per un berenar o sopar  de pica pica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada