dijous, 30 de gener de 2014

Carxofes amb pèsols

Ingredients:
  • 6 carxofes
  • 500 grams  de pèsols congelats
  • 1  ceba
  • 2 o 3 grans d’all
  • Pernil  esmicolat
Preparació:
  1. Es  fa un sofegit  de la ceba  i l’all ben trinxats,  en una paella o cassola.  
  2. Quan  està  una mica ros,  però no massa,  s’hi tiren les  carxofes  pelades i  tallades  a trossets.
  3. I  seguidament els pèsols.  
  4. Ho remenem  una mica  per   perquè  agafi  el gust  del  sofregit. 
  5. Hi afegim  sal  i un gotet petit  d’aigua i  mig de  vi.  
  6. Es  tapa  i es  deixa  bullir  fins  que les  verdures  estiguin  cuites,  aproximadament  15-20 minuts. Amb  l’olla  de  pressió  serien  6 o 8  minuts.
  7. Al final  s’hi  tira  una mica  de pernil  si es vol, i s’hi deixa  un parell de minuts més. Sense el pernil  també  queda  molt bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada