dimarts, 21 de gener de 2014

Pastissets amb la coca de iogurt

Variacions de la Carme amb la coca de iogurt
Segur  que tots  coneixeu  la coca  de  iogurt:  
  • 1 iogurt
  • tres  ous
  • dues  mesures  del iogurt de sucre
  • tres  de farina  
  • i una d’oli
  • un sobre  de llevadura…
Aquesta  és  la proporció  tradicional,  però  amb un ou  de més  i les  clares  ben  muntades  queda  molt més  esponjosa.
Necessiteu  motlles  petits  d’aquells  de silicona que tenen  formes,  o bé  amb  papers  de magdalena,  però  va millor  amb  motlles.
                                
Repartiu  la massa  crua  en tres  parts:
- En  una  hi poseu  un rajet  de ratafia,    hi barregeu  un bon grapat  de nous,   també s’hi pot  posar  nous i panses,  si no us agraden,  uns  100g o 150g  de nous,  i  ho poseu  en un tipus  de motlle.  (6 pastissets  de nous).
- En  una  altra part hi poseu  un raget  de licor  de fruita i poma  tallada  a trossets.  Molta poma,  dues més  per  a sis pastissets.  I ho poseu  en un altre  tipus de motlle. (6 de poma).
- A  la  darrera  part  de la massa  i  poseu  xocolata  una mica  desfeta  al microones,  que  es  barregi  amb  la massa  i li doni  color  fosc,  però  que en quedin  també  engrunes  sense desfer. I  ho poseu  al tercer  tipus  de  motlle.  (8 de xocolata).
- També  les  podeu  fer  sense res, tipus  magdalenes.
Hi  espolseu  sucre  per sobre.
I Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada