Aquestes receptes de la Mª Àngels cal que us les llegiu amb molta atenció perquè és el fruit d’unes mans expertes - i amigues- curtides per una gran experiència, però sobretot, plenes d’una gran estimació pels seus. I això és el principal secret d’una bona recepta. I potser el que mai acabem d’explicar.
- ½ carn de vedella picada
- ½ carn de porc picada
- all ben picat
- julivert ben picat
- pa ratllat
- 1 ou
- farina
- sèpia
- o gambes
- vi blanc sec
- oli
- ceba
- tomàquet
La preparació:
- Es fan les mandonguilles amb la meitat de carn de vedella i la meitat de porc, all i julivert, pa ratllat, i un ou, com de costum. S’enfarinen i es fregeixen no gaire i es retiren en un plat.
- Amb el mateix oli es posa la sèpia tallada i es tapa i que vagi coent en el seu propi suc. Si es fa amb gambes es treuen un cop fregides.
- Es posa la ceba picada a fregir i es deixa molt dauradeta, després es posa el tomàquet i es fa el sofregit ben confitat. Es posa un mica de vi, es deixa evaporar, es posen les mandonguilles, una mica d’aigua, les gambes i que faci xup, xup.
- És més bo si es deixen reposar una estona i fins i tot l'endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada