dimarts, 18 de gener del 2011

Arròs fregit amb verdures

Ingredients:
  • 12 cullerades grosses d’arròs
  • 1 carbassó petit
  • 1 carxofa
  • 150 g de xampinyons
  • 50 g de bacon.  Pot ser d’aquell talladet que va envasat.
  • 1 ceba1 gra d’all 
Elaboració:
  1. Es posa l’arròs a bullir amb aigua i sal i es compten 15 minuts, perquè estigui al punt.
  2. Mentre bull l’arròs, es posa a fregir la ceba trinxada amb  oli i una mica de sal, s’hi van afegint les altres verdures, primer, la carxofa neta i tallada primeta,  l’all trinxat, després el carbassó tallat a dauets,  i mentrestant es va remenant, perquè es vagi fregint tot. Al final s’hi afegeixen els xampinyons tallats a làmines primetes i  la cansalada, es deixa fregir una mica més.
  3. Ara ho hem de posar tot en una paella ben grossa i afegir-hi l’arròs que ja està cuit i donar-li un parell de voltes, per tal que es fregeixi també una mica i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada