Ingredients:
- 12 cullerades grosses d’arròs
- 1 carbassó petit
- 1 carxofa
- 150 g de xampinyons
- 50 g de bacon. Pot ser d’aquell talladet que va envasat.
- 1 ceba1 gra d’all
Elaboració:
- Es posa l’arròs a bullir amb aigua i sal i es compten 15 minuts, perquè estigui al punt.
- Mentre bull l’arròs, es posa a fregir la ceba trinxada amb oli i una mica de sal, s’hi van afegint les altres verdures, primer, la carxofa neta i tallada primeta, l’all trinxat, després el carbassó tallat a dauets, i mentrestant es va remenant, perquè es vagi fregint tot. Al final s’hi afegeixen els xampinyons tallats a làmines primetes i la cansalada, es deixa fregir una mica més.
- Ara ho hem de posar tot en una paella ben grossa i afegir-hi l’arròs que ja està cuit i donar-li un parell de voltes, per tal que es fregeixi també una mica i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada