Avui erem dos a dinar, a casa meva cada dia hi dinem persones diferents, un dia dina l’Oriol sol, un altre dia l’Oriol i l’Enric, un altre dia l’Oriol i jo i així anem fent totes les combinacions possibles. Avui jo dinava amb el meu fill, l’Oriol, i em venia de gust un arrosset. Però un arròs a la cassola com Déu mana, només per a dos, fa una mica de mandra. I m’he recordat de l’arròs amb cloïsses. Feia temps que no el feia, però m’ha sortit molt bo:
Arròs amb cloïsses. (molt fàcil)
Ingredients: (4 persones)
- Arròs
- Cloïsses 700 grams
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 - 2 cebes
- oli, sal, 2 grans d’all
Preparació:
- Trinxeu ben petits els pebrots, la ceba i l’all i feu-ho sofregir fins que la verdura hagi perdut l’aigua.
- Afegiu-hi les cloïsses i remeneu-les amb una cullera de fusta fins que es vagin obrint.
- Tireu-hi l’arròs i ho cobriu tot amb un fumet de peix o amb un brou del tipus que sigui: tetrabric o pastilla.
- Que bulli 15 minuts i que en reposi 3 ó 4 més tapat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada