dilluns, 10 de gener de 2011

Patates amb amanida

Patates amb amanida, àvia Mª Carme

Ingredients: 4 patates  no gaire grosses
enciam
2 tomàquets
tonyina
olives sense pinyol
1 pastanaga
2 ous
oli, sal i pebre 
Elaboració: 
Es bullen les patates petitones, amb pell, una bona estona, perquè no quedin crues de dins. (O bé  es fan al microones  que  es fan amb més  poca  estona.  Una mica punxadetes depenent de la  mida  entre 3-4 o 5 minuts.) A la mateixa aigua es poden bullir els dos ous per a fer-los durs.  Abans de treure-les de l’aigua comprovem, punxant-ne una que estiguin prou cuites.
Es pelen es tallen a rodanxes gruixudetes i s’amaneixen amb oli sal i pebre negre. 
Es ratllen les pastanagues, es tallen a rodanxes els tomàquets i ben finets els enciams. Es preparen en els plats les amanides posant-hi una mica de cada cosa,  en  capes  successives  i s’amaneix amb oli i sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada