Ingredients: 4 patates no gaire grosses
1 enciam
2 tomàquets
tonyina
olives sense pinyol
1 pastanaga
2 ous
oli, sal i pebre
Elaboració:
Es bullen les patates petitones, amb pell, una bona estona, perquè no quedin crues de dins. (O bé es fan al microones que es fan amb més poca estona. Una mica punxadetes depenent de la mida entre 3-4 o 5 minuts.) A la mateixa aigua es poden bullir els dos ous per a fer-los durs. Abans de treure-les de l’aigua comprovem, punxant-ne una que estiguin prou cuites.
Es pelen es tallen a rodanxes gruixudetes i s’amaneixen amb oli sal i pebre negre.
Es ratllen les pastanagues, es tallen a rodanxes els tomàquets i ben finets els enciams. Es preparen en els plats les amanides posant-hi una mica de cada cosa, en capes successives i s’amaneix amb oli i sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada