Pastissets salats fets amb motlles petits de silicona, 4 per persona :
Un de bolets variats, fregiu una ceba i un parell de grans d’all amb oli, després hi tireu uns 500 grams els bolets variats: girgoles xampinyons i una llauna de bolets variats. Quan estiqui tot fregit hi afegiu 2-3 ous ous i un vaset de llet, i ho poseu als motlles i al forn al bany maria.
Un d’espinacs i formatge:
Primer feu bullir els espinacs, i ratlleu el formatge, després com en tots els pastissos fregiu una ceba i un parell de grans d’all, hi afegiu els espinacs ja bullits, quan estigui tot fregidet ho tireu als ous batuts i afegiu 200 grams de formatge ratllat del que més us agradi, jo l’he fet amb Gouda. I dins els motlles i cap al forn.
Un de carbassó i gambetes:
Aquest és el mateix que la recepta del PASTÍS DE CARBASSÓ I CEBA de la Carme Huguet, però amb la meitat de quantitat i afegint-hi 200 gams de gambetes pelades.
Un de salmó fresc i lluç:
Es posa els peixos néts i sense espines 4 minuts al forn amb una mica de sal i oli. S’esmicolen. Es fregeix la ceba i l’all i es barreja tot sense passar els peixos per la paella, ja es posen als 2 ous batuts, i al forn.
Vaig fer també 4 salses diferents:
Salsa maionesa amb una cullerada de mostassa.
Salsa roquefort, amb crema de llet i roquefort
Salsa de tomàquet cru: amb un tomàquet ratllat, un trosset de ceba crua i mig gotet d’oli, una micade sal passat pel pimer.
Salsa de bolets, amb una mica de ceba fregida, uns 2oo grams de bolets fregits, crema de llet i una mica de brou de carn, tot triturat amb el pimer.
Per donar-hi una mica de color, vaig fer uns tomàquets cherry, partits pel mig amb la mateixa salsa de tomàquet cru
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada