Boles de patates farcides (àvia Montserrat)
Fa dies que vull fer aquesta recepta de la meva sogra. Una gran cuinera que destacava per la gran paciència que tenia davant de les cassoles. Virtud molt poc habitual avui dia.
Ingredients:
— patates
— mantega
— una mica de farina
— salsitxes
— salsa de tomàquet
— ou
— oli
Preparació:
— mantega
— una mica de farina
— salsitxes
— salsa de tomàquet
— ou
— oli
Preparació:
1. Es fregeixen les salsitxes totes esmicolades en una paella amb oli. Si es mullen amb aigua se’ls hi treu la pell amb més facilitat.
2. A part es fa un puré només amb les patates i la mantega (es passen les patates i la mantega per el xino o passapurés). Després s’escampa una mica de farina per sobre del puré i es barreja bé. S’unten les mans amb farina, poca, i es fan les boles.
3. S’agafa cada bola per separat i se’ls hi fa un bon forat al centre i a dins es posa la carn picada fregida. Abans haurem fet les divisions de la patata i la carn perquè ens quedin ben repartides les racions. Es tornen a reconstruir les boles, es passen per ou batut i es fregeixen.
4. A part, per acompanyar-les, es fa una salsa de tomàquet fregit amb sucre.
2. A part es fa un puré només amb les patates i la mantega (es passen les patates i la mantega per el xino o passapurés). Després s’escampa una mica de farina per sobre del puré i es barreja bé. S’unten les mans amb farina, poca, i es fan les boles.
3. S’agafa cada bola per separat i se’ls hi fa un bon forat al centre i a dins es posa la carn picada fregida. Abans haurem fet les divisions de la patata i la carn perquè ens quedin ben repartides les racions. Es tornen a reconstruir les boles, es passen per ou batut i es fregeixen.
4. A part, per acompanyar-les, es fa una salsa de tomàquet fregit amb sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada