divendres, 4 de febrer de 2011

Gaspatxo de síndria

dscn37541.JPG8 tomàquets  grossos i madurs
1 pebrot  vermell  petit  (o mig)
1 pebrot  verd 
1  cogombre
1/4  de síndria   (un parell de tallades  per  a triturar  amb  tots  els ingredients  i un  altre  parell per  tallar  a trossets)
mitja  tasseta  oli 
sal  al  gust  de  cadascú
1 culleradeta  petita de sucre   
un raget  petit  de vinagre

Elaboració:

Es  tritura  i es  colen  tots  els  ingredients,  guardant  un parell  de tallades de síndria  sense triturar.
 En  tallen  els  dos  talls d e síndria  a  trossets  o  bé  se’n fan boletes  si us  agrada  més.
S’aboquen  en trossets  en el  líquid  i es  posa  a la nevera.   Un  momentet  abans de servir-la  s’hi  pot  afegir  uns  quants  glaçons,  sobretot  si ha quedat  massa  espessa  (no hi posem  gens  d’aigua  en triturar-ho)  i així  s’acaba  de refrescar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada