dimarts, 25 de febrer de 2014

Calamarcets amb gambes

La recepta d'avui és per quedar bé i a més a més fàcil de fer. I molt bona. Fa festa!
Ingredients: 
  • calamarcets ben nets
  • gambes o gambots
  • sofregit congelat
  • un raig conyac
  • all i julivert
  • aigua mineral o fumet de peix
  • sal
  • pebre
  • oli
Com es fa:
  1. En una cassola Posseu oli i saltegeu els calamarcets i retireu-los.
  2. Saltegeu les gambes i retireu-les.
  3. Afegiu-hi el sofregit doneu-li un parell de voltes, poseu el conyac i deixeu-lo evaporar.
  4. Aboqueu tot el peix a la cassola remeneu i afegiu aigua mineral avarament.
  5. Tapeu i que faci uns dos minuts xup xup. Estem parlant de calamarcets molt petits.
Es pot servir amb arròs blanc o pasta.
I Bon Profit!

2 comentaris:

  1. M´agrada aquesta recepta. Hem soluciona el dia de Reis. Pots trovar les meves receptes a Receptes.cat. Montse Boada Colome.
    Gracies

    ResponElimina