dissabte, 1 de febrer de 2014

Arròs de ceps i sèpia de la Carme H

Aquest arròs de la Carme H és molt bo i força fàcil!
Ingredients.
  • sèpia
  • ceps congelats (o secs o frescos)
  • arròs
  • brou de carn o de pollastre o el que us agradi (pot ser comprat)
  • pols de ceps, si en teniu
  • all
  • oli
  • sal 
Com es fa:
  1. Fregiu uns alls a la cassola.
  2. Saltegeu la sèpia. 
  3. Afegiu-hi els ceps i saltegeu-los.
  4. Afegiu-hi l'arròs i enrossiu-lo. 
  5. Just al moment d'anar a dinar aboqueu el brou amb la pols de ceps bullint a la cassola i deixeu-lo coure 15 minuts. Apagueu el foc i el deixeu reposar 5 minuts.
I Bon Profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada