dijous, 6 de febrer de 2014

Crema de pastanaga de la Júlia

Aquesta crema de pastanaga té un gust diferents de la que jo faig. Suposo que és perquè enlloc de tenir ceba i porro hi ha  nap i l'api. És molt gustosa, sedosa. A partir d'ara la faré així! I és molt fàcil de fer!
Quan fa fred per sopar bé molt de gust i en companyia dels amics encara és més bona. 
 Ingredients:

  • 1 quilo de pastanagues
  • ¾  de quilo de patates
  • 1 nab
  • 2 branquetes tendres d’api
  • Mantega, sal

    Com es fa:
    1. En una olla feu bullir la pastanaga pelada i tallada, l’api i el nap uns deu minuts.
    2. A continuació hi afegiu les patates. 
    3. Quan considereu que és cuit  ho traieu del foc. 
    4. Separeu l’exès de “caldo” que ja afegireu si cal al final.
    5. Passe-ho pel Pimer i hi afegiu la mantega.
    6. A l’hora de servir s'hi pot tirar un rajolí de salsa de soja.
    I Bon Profit!

    1 comentari: