dilluns, 24 de febrer de 2014

Postre de pinya

Aquesta recepta forma part del projecte "les millors receptes dels meus amics" aquesta és de la Mercè C.
La transcric tal com me la va escriure ella. Gràcies Mercè!
Molt fàcil, barata, es fa en 1/4 d'hora i es pot fer tot l'any per postres.
Ingredients:
  • 1 pot de pinya en almíbar (o natural) (Del Monte) d'1 kg
  • 6 cullerades de sucre
  • 2 llimones
  • 1 cullerada rasa de Maizena
  • 2 ous
  • 1/2 got d'aigua freda
Com es fa:
  1. En un recipient es posa la pinya tallada a trocets petits (d'1 cm).
  2. I a sobre es ratlla l'escorça d'una llimona (el recipient pot ser el que ja es servirà a taula).
  3. En un altre recipient que pugui anar al foc s'hi baten 2 ous (molt ben batuts per tal que no hi quedi clara sense barrejar).
  4. S'hi afegeix el suc de la pinya, el suc de les dues llimones i una cullerada rasa de Maizena desfeta en mig got d'aigua freda.
  5. Es remena i s'hi afegeixen les 6 cullerades de sucre.
  6. Es posa al foc i sense parar de remenar quan comença a bullir ja es pot retirar i abocar a sobre de la pinya i ben remenat.
  7. Es serveix fred.
No falla mai. Agrada a tothom. Ajuda a fer la digestió. Sempre hi ha felicitacions per a la cuinera i la petició de la recepta.
I Bon Profit!

1 comentari: