divendres, 21 de març de 2014

Roques de cereals, plàtan liofilitzat i xocolata negre

Són ideals per acompanyar el cafè o el te o per tenir un pica pica de xocolata. Convida a menjar més d'una.
Podeu fer-les amb els ingredients cruixents i la xocolata que us agradin més amb la mateixa quantitat de xocolata que dels altres ingredients.També podeu posar dauets de llimona o taronja confitada o deixeu anar la creativitat.
Ingredients:
  • 100 g de xocolata negra de 70%
  • 50 g de cereals els que us agradin: arròs inflat... blat de moro...
  • 25 plàtan liofilitzat
  • 25 g crocanti d'ametlles de la marca Vahiné
Com es fa:
  1. Barregeu en un bol grandet tots els ingredients menys la xocolata.
  2. D'altra banda tempereu la xocolata així  o així o simplement foneu-la al microones.
  3. Barregeu molt bé  la xocolata amb la resta d'ingredients.
  4. Aneu formant roques amb l'ajuda de dues culleretes sobre un paper antiadherent.
  5. Deixeu-les refredar fora de la nevera.
  6. Guardeu-les ben tancades a temperatura ambient millor en un lloc fresc i sec.
I Bon Profit!

1 comentari:

  1. Qué bons! Això de guardar-les en un lloc fresc i sec, a casa, no seria necessari perquè volarien! Petons!

    ResponElimina