dijous, 15 de novembre de 2012

Diplomàtics

Tarda  pastissera:  la   Rosa i la Carme  jugant a fer   cuinetes  tota la tarda.

Han  fet  galetes de melmelada,  ametllats, trufes,  cookies de xocolata,  i  també diplomàtics.

I les  ulleretes  de pasta de full que us  les explicarem  en un altre  post.

Qui no es  consola de les  penes  de la vida  és  perquè no s'ha posat  a cuinar  amb  la seva amiga  pastissera.   Una tarda  reeixida!

Ingredients:

1 clara d'ou
150 g de sucre glaç
1 làmina de pasta de full
8 gotes de suc de llimona
25 g d'ametlla picada



1.-Es barreja la clara  d'ou sense  batre  amb el sucre  glaç  i les gotes  de suc de llimona
2.- S'escampa la glaça  per  sobre  la làmina de pasta de full,  que quedi ben repartida.
3.- S'hi posa  un  polsim  d'ametlla picada
4.- Es posen 10 minuts  al forn.  a  uns 180 º.  Si no els trobeu prou rossets  poden estar-s'hi  fins  a   5  minuts  més.







5 comentaris:

  1. No coneixia els diplomatics... Semblen molt bona idea per a un berenar!
    Marta

    ResponElimina
  2. Són molt fàcils de fer, dolços, però lleugerets i vénen molt de gust per un te o un cafè.

    ResponElimina
  3. O una copa de cava :-)
    Podria canviar la tassa de cafè de la meva foto per una de cava oi? :-).
    Per cert, felicitacions al Rafel Nadal pel seu darrer llibre "Quan en dèiem xampany" (oct 2013. ed Columna).

    ResponElimina