Tarda pastissera: la Rosa i la Carme jugant a fer cuinetes tota la tarda.
Han fet galetes de melmelada, ametllats, trufes, cookies de xocolata, i també diplomàtics.
I les ulleretes de pasta de full que us les explicarem en un altre post.
Qui no es consola de les penes de la vida és perquè no s'ha posat a cuinar amb la seva amiga pastissera. Una tarda reeixida!
Ingredients:
1 clara d'ou
150 g de sucre glaç
1 làmina de pasta de full
8 gotes de suc de llimona
25 g d'ametlla picada
1.-Es barreja la clara d'ou sense batre amb el sucre glaç i les gotes de suc de llimona
2.- S'escampa la glaça per sobre la làmina de pasta de full, que quedi ben repartida.
3.- S'hi posa un polsim d'ametlla picada
4.- Es posen 10 minuts al forn. a uns 180 º. Si no els trobeu prou rossets poden estar-s'hi fins a 5 minuts més.
No coneixia els diplomatics... Semblen molt bona idea per a un berenar!
ResponEliminaMarta
Són molt fàcils de fer, dolços, però lleugerets i vénen molt de gust per un te o un cafè.
ResponEliminaO una copa de cava :-)
ResponEliminaPodria canviar la tassa de cafè de la meva foto per una de cava oi? :-).
Per cert, felicitacions al Rafel Nadal pel seu darrer llibre "Quan en dèiem xampany" (oct 2013. ed Columna).
Fan goig, segur que són molt bons.
ResponElimina:) prova-ho!!!
Elimina