dimecres, 28 de novembre del 2012

Croque Monsieur de l'Anna

Aquest croque monsieur, és a dir, un sandwich de pernil dolç, formatge emmental i pa de motlle, és una de les especialitats de la meva amiga Anna. 
És una bona opció per fer-la en un pica pica o per un berenar-sopar amb grans i petits  o per una nit de fútbol perquè agrada molt a tothom. I perquè no, la nit de Nadal i del caga-tió.
Gràcies Anna!


Ingredients:
  • pa de motlle blanc sense crosta
  • pernil dolç
  • formatge gruyère o emmental tallat a llesques fines
  • formatge gruyère o emmental ratllat
  • un petricó de llet
  • nata muntada amb o sense sucre  (pot ser d'spray)
  • pebre blanc o negre en pols
  1. Enceneu el forn a 150º abans de començar.
  2. Unteu amb mantega una safata que pugui anar al forn.
  3. Poseu les llesques de pa de motlle a la safata ben juntetes de manera que no quedin espais.
  4. Esquitxeu-les amb una mica de llet.
  5. Poseu al damunt una capa de pernil dolç i una de formatge.
  6. Torneu a fer el mateix fins a tres o quatre vegades (pa, pernil, formatge).
  7. Escampeu la nata pel damunt de manera que quedi el gruix d'un dit.
  8. Afegiu el formatge ratllat i un polsim de pebre.
  9. Enforneu-lo durant uns 20 ó 25 minuts (Ha de quedar enrossit).
No us oblideu de la nata i el pebre, és bàsic!. Si poseu sucre a tothom li agrada molt el
          contrast.

Bon profit!

1 comentari: