Aquest croque monsieur, és a dir, un sandwich de pernil dolç, formatge emmental i pa de motlle, és una de les especialitats de la meva amiga Anna.
És una bona opció per fer-la en un pica pica o per un berenar-sopar amb grans i petits o per una nit de fútbol perquè agrada molt a tothom. I perquè no, la nit de Nadal i del caga-tió.
És una bona opció per fer-la en un pica pica o per un berenar-sopar amb grans i petits o per una nit de fútbol perquè agrada molt a tothom. I perquè no, la nit de Nadal i del caga-tió.
Gràcies Anna!
- pa de motlle blanc sense crosta
- pernil dolç
- formatge gruyère o emmental tallat a llesques fines
- formatge gruyère o emmental ratllat
- un petricó de llet
- nata muntada amb o sense sucre (pot ser d'spray)
- pebre blanc o negre en pols
- Enceneu el forn a 150º abans de començar.
- Unteu amb mantega una safata que pugui anar al forn.
- Poseu les llesques de pa de motlle a la safata ben juntetes de manera que no quedin espais.
- Esquitxeu-les amb una mica de llet.
- Poseu al damunt una capa de pernil dolç i una de formatge.
- Torneu a fer el mateix fins a tres o quatre vegades (pa, pernil, formatge).
- Escampeu la nata pel damunt de manera que quedi el gruix d'un dit.
- Afegiu el formatge ratllat i un polsim de pebre.
- Enforneu-lo durant uns 20 ó 25 minuts (Ha de quedar enrossit).
contrast.
Bon profit!
Ostres, quina combinació! Això ho haig de tastar!
ResponEliminaMarta