divendres, 25 de gener de 2013

Quiche de roquefort, emental i bacon i...

Les Quiches són una bona opció per aprofitar restes, per portar al tàper o carmanyola, per deixar el dinar o sopar preparat amb antelació, perquè agrada a tothom, perquè es pot tenir congelat, perquè pot ser dolç o salat, perquè és adequat per un bufet, perquè ho pots farcir amb el que més t'agradi. Perquè està boníssim!.....





Ingredients:

  • pasta de full (jo he comprat la cocinera de Nestlé rodona)
  • 3 ous 
  • 1 potet 200 ó 250  ml. de crema de llet, o de llet Ideal, o llet...
  • els ingredients que vulgueu....
  • 100 g de bacon
  • 100 g de formatge emental (ratllat o no)... o el que vulguis
  • una mica de roquefort a trossets o ben esmicolat...
  • espinacs...
  • pera (lliga molt bé amb el roquefort)
Com es fa?
  1. Es folra un motlle amb la pasta de full i es punxa perquè no s'infli.
  2. Es passa el bacon per la paella sense gens d'oli i s'escampa per sobre.
  3. Es posa el formatge i tots els ingredients que vulguis.
  4. En un bol es barregen bé els ous i la nata amb sal i pebre (o no). I s'escampa per sobre.
  5. Es fica al forn preescalfat a 180º durant uns 25 minuts.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada