dimarts, 22 de gener de 2013

Canalons de pernil i formatge molt fàcils i bons

Aquests canalons, a casa meva, quasi han desbancat als tradicionals canalons de tota la vida. 
Són molt suaus i lleugers, ràpids i fàcils de fer. Agraden a tothom.


Ingredients: per 20 canalons
  • 200 g de pernil dolç
  • 4 ó 5 formatgets, o una terrina de philadelfhia o el que us agradi més
  • 3 ous
  • pasta de canalons
  • 1/2  litre de beixamel
  • formatge ratllat emental i parma
Com es fa:
  1. Es pica el pernil dolç amb una màquina de picar.
  2. Es fan els ous remenats que quedin melosos, és a dir no secs.
  3. Es barregen els ous amb el pernil picat i s'hi afegeix el formatge.
  4. Es barreja tot molt bé. 
  5. Es bull la pasta, es refreda i s'omplen els canalons.
  6. Es posa la beixamel i per sobre el formatge i es gratinen al forn. 



Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada