divendres, 25 de gener de 2013

Calamars a la romana

Són anelles de calamars a granel de la Sirena. Han surtit super tendres i amb molt bon gust. Es descongelen a sobre d'una reixeta (veure foto) i s'assequen amb paper de cuina. Per enfarinar-les s'agafa una bossa de plàstic on haurem ficat una cullerada de farina i les anelles de calamars, es sacsegen  i ja estan a punt de passar-los per ou i fregir-los amb oli ben calent fins que siguin ben daurats. No cal gaire temps. S'escorren a sobre d'un paper de cuina. 

Ingredients:
  • anelles de calamars
  • farina
  • ou
  • sal 






I Bon Profit!

1 comentari:

  1. Ya ves, nosotros somos unos enamorados de los calamares a la romana pero por aquí a veces son difíciles de encontrar. En fin, que ahora mismo leyendo tu receta se me hace la boca agua.
    Saludos desde Waterbridge y buen fin de semana.

    -Andy-

    ResponElimina