dilluns, 7 de novembre del 2011

Cookies de xocolata amb nous i ametlles.

Aquesta recepta me la va ensenyar en David Lienas i he tingut l'atreviment de fer-les amb la Berta, l'Aina i la Marta.
El secret és tenir-ho tot ben preparat i que cadascú tingui la seva feina.
  • 115 g de mantega pomada
  • 100 g de sucre blanca
  • 115 g de sucre morè
  • 2 ous
  • vainilla en pols o líquida
Tot ben barrejat en un bol amb una cullera.
  • 115 g d’ametlles pols
  • 210 g de farina tamisada
  • 1 sobre i una mica més de Royal (20g)
  • un pessic de sal
Tot ben barrejat en un bol amb una cullera.

Ara mescleu les dues barreges amb una cullera.

És el moment d'afegir:
  • 175 g de perletes de xocolata “Vahiné” (tota la bossa) i
  • 85 g de nous pelades i picades o caramelitzades
Remeneu amb una cullera.
Disposeu cullerades de la massa sobre una placa de silicona i aixafeu-la amb el dors d’una cullera mullada amb aigua.
Coeu-les al forn a 180º durant 7-10 minuts.  No les toqueu fins que siguin fredes.
Surten 24 petites i 4 grosses, però evidentment tot dependrà de les mides que les feu.
Estan super boníssímes! Va ser tot un èxit.

Un consell: pels temps d'espera us recomano agafar un paquet de galetes Maria, Lacasitos, fideus de cocolata i de colors, etc... i xocolata desfeta com si fos la pega d'enganxar per decorar les seves galetes. Un cop més, tot un èxit pedagògic!

1 comentari:

  1. Hola Carme,
    He pogut coneixer el teu bloc de cuina gràcies al teu comentari al meu, en motiu de l'homenatge a la Montserrat Roig.
    Aniré seguint els teus apunts culinaris, ja que ara paro més per aquí que pel literari.

    ResponElimina