El secret és tenir-ho tot ben preparat i que cadascú tingui la seva feina.
- 115 g de mantega pomada
- 100 g de sucre blanca
- 115 g de sucre morè
- 2 ous
- vainilla en pols o líquida
- 115 g d’ametlles pols
- 210 g de farina tamisada
- 1 sobre i una mica més de Royal (20g)
- un pessic de sal
Tot ben barrejat en un bol amb una cullera.
Ara mescleu les dues barreges amb una cullera.
És el moment d'afegir:
- 175 g de perletes de xocolata “Vahiné” (tota la bossa) i
- 85 g de nous pelades i picades o caramelitzades
Remeneu amb una cullera.
Disposeu cullerades de la massa sobre una placa de silicona i aixafeu-la amb el dors d’una cullera mullada amb aigua.
Coeu-les al forn a 180º durant 7-10 minuts. No les toqueu fins que siguin fredes.
Surten 24 petites i 4 grosses, però evidentment tot dependrà de les mides que les feu.
Estan super boníssímes! Va ser tot un èxit.
Un consell: pels temps d'espera us recomano agafar un paquet de galetes Maria, Lacasitos, fideus de cocolata i de colors, etc... i xocolata desfeta com si fos la pega d'enganxar per decorar les seves galetes. Un cop més, tot un èxit pedagògic!
Hola Carme,
ResponEliminaHe pogut coneixer el teu bloc de cuina gràcies al teu comentari al meu, en motiu de l'homenatge a la Montserrat Roig.
Aniré seguint els teus apunts culinaris, ja que ara paro més per aquí que pel literari.