Sempre recordaré quan la Sílvia ens portava aquest Plum cake a la sala de profes per celebrar el seu aniversari. Tothom, sense excepció, després d’haver-lo tastat, li demanava la recepta. Crec que la va portar dotzenes de vegades.
La foto no és autèntica, però no tinc la original de la Sílvia. En realitat es veuria diferent perquè ella, talla les fruites ben petites, no pas senceres com a la foto.
Ingredients:
- 150 g de mantega
- 200 g de farina
- 100 g de sucre
- 2 ous
- 1 sobre de llevadura Royal
- 1 llimona
- 100 g de fruitres confitades
- 100 g de panses
- ametlla crua o pinyons per sobre
- 1 copeta de rom
Elaboració:
- Barrejar primer la mantega els ous i el sucre
- Afegir-hi la farina
- Es talla la fruita confitada i la pela de la llimona a tires finetes.
- S’afegeixen la fruita i les panses a la massa.
- Finalment el sobre de llevadur a i el rom.
- Posar-ho 1 minut al forn i després s’hi posa el guarniment a sobre i es torna a posar al forn fins que estigui al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada