Galetes d’ametlles de la Carme Huguet
Aquestes galetes són molt lleugeres i semblen una mena de teules si quan surten del forn els hi donem la forma. són molt pràctiques de guardar en una capsa que tanqui ben hermèticament. sempre és un bon recurs per si es presenta algú a prendre cafè.
Els ingredients per 4 persones
— 400 g d’ametlla granulada crua (pot ser del Mercadona)
— 320 g de sucre
— 80 g de farina
— 200 cc de nata líquida per montar (minim 31,5% materia grassa)
— 320 g de sucre
— 80 g de farina
— 200 cc de nata líquida per montar (minim 31,5% materia grassa)
La preparació:
1. Es posen tots els ingredients en un bol i es barregen ben bé.
2. Es fan rodonetes d’uns 6 cm ben fines i molt separades separades a sobre de paper sulfuritzat Fits (Mercadona) o una làmina de silicona. Amb els dits mullats d’aigua s’aprimen millor.
3. Es couen al forn fortet fins que estiguin dauradetes.
4. De seguida que surtin del forn se’ls hi dona la forma de teula amb les mans
o amb una tub o rulo. Si es vol fer gran ho farem amb una ampolla.
5. Són boníssimes i es poden guardar en una capsa hermètica.
2. Es fan rodonetes d’uns 6 cm ben fines i molt separades separades a sobre de paper sulfuritzat Fits (Mercadona) o una làmina de silicona. Amb els dits mullats d’aigua s’aprimen millor.
3. Es couen al forn fortet fins que estiguin dauradetes.
4. De seguida que surtin del forn se’ls hi dona la forma de teula amb les mans
o amb una tub o rulo. Si es vol fer gran ho farem amb una ampolla.
5. Són boníssimes i es poden guardar en una capsa hermètica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada