dilluns, 21 de gener del 2019

Cols de Brussel·les amb olla de pressió


Ingredients:  (per a 4 persones)

1 quilo de cols de Brussel·les
2 patates grosses
4 grans d'all
1 ceba
100 grams de butifarra 
(altres cops també ho he fet amb butifarra negra i aquesta s'hi ha d'afegir més tard, perquè es desfà molt)
oli, sal
mig gotet d'aigua i un raig de vi blanc

Preparació:

1.- Peleu i netegeu les cols 
2.- Peleu i talleu les patates a daus més o menys de la mateixa mida que les cols
3.- Talleu la butifarra a trossets petits i piqueu l'all i la ceba 
4.- Feu sofregir amb oli i sal, tot junt la butifarra l'all i la ceba, fins que estigui tot una mica rosset
5.- Tireu les cols i les patates al sofregit i ho remeneu una mica que quedi ben barrejat.
6.- Afegiu l'aigua i el vi, tapeu l'olla i deixeu que cogui 15 minuts.
7.- Corregiu de sal si fa falta.


2 comentaris: