dijous, 31 de gener del 2019

Cigrons i bledes

Ingredients:

600 grams de bledes tallades i netes.

400 grams de cigrons cuits
1 ceba
3-4 grans d'all
1 culleradeta de pebre vermell no picant
Oli, sal i si us agrada pebre

(Opcionalment s'hi pot afegir 50 grams de salsitxa crua o bé botifarra negra o bé pernil o bé cansalada)


Preparació:

1-  Es fa sogregir en bastant oli la ceba i una mica més tard s'hi afegeix l'all
2-  Si hi voleu afegir alguna cosa de carn opcionalment, la poseu en aquest sofregit.
3-  Barregeu el pebre vermell en aquest oli que agafi color
4-  Hi tireu les bledes crues i aneu remenant bé fins que s'estovin
5.- Hi afegiu un rajolinet d'aigua i un de vi, poqueta, perquè no quedi ressec.
6.- Ho deixeu coure 10 minuts, que bulli a foc baixet, i després hi afegiu la sal
7.- Hi afegiu els cigrons cuits i ho deixeu bullir 5 minuts més

2 comentaris: