diumenge, 10 d’abril del 2016

Lassanya lleugereta



Diuen que quan tens convidats no s'han de fer invents, però a vegades les normes ens les poden saltar i inventar de gust.  Tot sovint l'encertem.



Poseu a fregir verduretes que us agradin, ben talladetes, cadascú pot fer la barreja al seu gust.

Avui jo hi he posat:

1 ceba tendra
1 all tendre
1 carabassó
6 xampinyons
1 manat d'espàrrecs verd i prims
1 albergínia petita o mitja de normal
mig pebrot vermell
1 tomàquet d'amanir

Es fregeix tot ben tallat. Primer la ceba i l'all i després aneu afegint la resta, una bona estona, fins que estigui tot cuit i al final s'hi afegeixen uns quadradets de formatge i es remena fins que es fonen.

1 paquet de pasta de lasanya de la que només s'ha de remullar.

Es posa a remullar la lasanya 20 minuts, perquè després ja no es posa al forn i ha de quedar prou tova.

Es comença a muntar al mateix plat, una capa de pasta i una de verduretes. 

Es fa 3 vegades, es comença amb pasta, i s'acaba amb verduretes.

Finalment amb:

1/2 gotet de vi blanc es desfà una  variació de formatges:  tous, perquè no quedi molt espessa la salsa, sinó més aviat líquida i es rega una mica per sobre, però poquet, ja que ha de dominar el gustet de la verdura.

Si n'hem de preparar uns quants plats, i se'ns refreden massa es poden passar pel microones un minutet.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada