dimarts, 24 de juny de 2014

Pastís de gambes i porros

Ingredients:

2 porros
400 grams de gambes pelades
4-5 barretes de cranc 
5 ous
mig gotet de llet
una cullerada  de maizena
1 raget de vi blanc



En només  6 passes:

  1. Es posen a fregir una mica  els porros quan estan fregits  s'hi tira  el vi i s'espera que redueixi.  Quan ja esta fora de foc s'hi afegeixen les  barretes de crac tallades  a trossets.
  2. Mentrestant  es  fregeixen les  gambetes amb all i julivert
  3. Es barreja  la llet  freda amb la maizena
  4. Es baten els ous
  5. Es barreja tot i es posa en un motlle allargat
  6. Es posa  al forn a 180 º  durant uns tres quarts d'hora  vigilant que no es cremi.

Per  decorar-lo  s'hi poden posar unes quantes gambes grosses, pelades  o uns tomàquets cherry.

2 comentaris:

  1. Carme una mooolt bona tria per la revetlla!
    També per un pica-pica, o festa d'aniversari, o celebracions a la feina.....o festes familiars....
    mmmmmm.....

    ResponElimina