dilluns, 1 d’abril de 2013

Xips de carxofes

Les xips de carxofes a més a més de ser molt bones són una bona manera per introduir les carxofes a aquells a qui no agraden. Diuen que la millor beguda per beure amb les carxofes és l'aigua... Si mai feu la prova de beure aigua després de menjar carxofes notareu que es torna ben dolça!



Ingredients:
  • carxofes
  • oli 
  • sal, optativa
Com es fa:

  1. Ens posem guants de làtex perquè no se'ns tornin negres les mans al pelar-les. Només deixem els cors.
  2. Les tallem ben fines amb una mandolina o un ganivet ben esmolat.
  3. Les enfarinem dins una bossa de plàstic amb poca farina. És molt pràctic!
  4. Les fregim en una paella amb força oli ben calent i posant poca quantitat perquè no s'enganxin unes amb les altres. S'escorren sobre un paper absorvent i es posa molt poca sal o gens.
  5. Són més bones acabades de fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada