La Quiche és un pastís salat que pot ser d'aprofitaments. Aquesta és la clàssica quiche però si a la crema d'ous i crema de llet li canviem el farcit podrà ser del que a nosaltres ens agradi. Molt adeqüada per bufets, sopars amb una bona amanida, berenars i fins i tot es pot portar a la feina. La de gambes és molt bona i fa festa. És molt bona d'espinacs i roquefort o la de carbassó amb ceba. Hi ha infinitat de combinacions. Cal animar-se a inventar, això si, amb seny.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 200 ml de crema de llet
- 4 ous
- 200g de formatge philadelfia normal
- 50g de formatge roquefort (1/2 triangle)
- 150g de bacon fumat a tiretes
- sal
- Estirar ben fina la pasta de full, punxar-la i folrar un motlle rodó de la mida.
- Saltejar el bacon sense oli.
- Barrejar bé els ous amb la crema de llet, els formatges el bacon. Ajustar la sal.
- Abocar-ho a sobre de la pasta.
- Coure'l a 180º uns 30 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada