divendres, 4 de desembre del 2015

Quiche loraine de la Júlia

La Quiche és un pastís salat que pot ser d'aprofitaments. Aquesta és la clàssica quiche  però si a la crema d'ous i crema de llet li canviem el farcit podrà ser del que a nosaltres ens agradi. Molt adeqüada per bufets, sopars amb una bona amanida, berenars i fins i tot es pot portar a la feina. La de gambes és molt bona i fa festa. És molt bona d'espinacs i roquefort o la de carbassó amb ceba. Hi ha infinitat de combinacions. Cal animar-se a inventar, això si, amb seny.
                                
Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 200 ml  de crema de llet
  • 4 ous
  • 200g de formatge philadelfia normal
  • 50g de formatge roquefort (1/2 triangle)
  • 150g de bacon fumat a tiretes
  • sal 
Elaboració:
  1. Estirar ben fina la pasta de full, punxar-la i folrar un motlle rodó de la mida.
  2. Saltejar el bacon sense oli.
  3. Barrejar bé els ous amb la crema de llet, els formatges el bacon. Ajustar la sal.
  4. Abocar-ho a sobre de la pasta.
  5. Coure'l a 180º uns 30 minuts.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada