divendres, 23 de març de 2012

Ametllats

Heu fet crema  per  Sant  Josep?
    - Ah,  no?  Doncs  jo sí!
I  com sempre  sobren les  clares  dels  ous.
Què  en fem? Uns  deliciosos  ametllats!

Ingredients:

  • 4 clares d'ou
  • 200 grams de sucre
  • 250 grams d'ametlla ratllada
  • Una bosseta d'ametlles  senceres  crues


1.- Munteu les  clares d'ou  fins  que  ja siguin força consistents
2.- Continueu  batent  mentre hi tireu  el sucre en forma de pluja
3.- Hi afegiu l'ametlla ratllada  i la  barregeu  amb  espàtula.
4.- Ompliu  la mànega  pastissera
5.- Aneu  posant  boletes  a la safata  del forn  amb un paper  vegetal
6.-  Afegiu  una ametlla  a cada  boleta  aixafant-la  una mica.
7.- Poseu  la safata al forn  calent  a  170º -180º

 8.-  Els  deixeu  fins que tinguin  un color  una mica  torradet,  no gaire. Aproximadament  uns 10 minuts.

El meu petit pastisser  preferit.

Sempre  a punt  de  cuinar-los,  però en canvi  no els ha ni  tastat!



4 comentaris:

  1. Hola! Conec el teu nét de l'escola (la meva filla Aina i ell són companys de classe i veure'l aquí m'ha fet molta gràcia). Està molt guapo! L'altre dia la N. em va dir com es deia el teu bloc i m'encanta haver-lo trobat!
    He començat a seguir-vos, que ja veig que teniu molt bones idees, així que amb permís, em trobareu per aquí altres vegades. A reveure!
    Marta

    ResponElimina
  2. Hola Marta!

    Benvinguda al meu blog! La veritat és que no l'actualitzem gaire i el tenim una mica abandonat... però anem fent...

    Ara passo a veure el teu!

    ResponElimina
  3. Quina capsa de sorpreses Carme! provaré de fer els ametllats fan una cara... hummmm diuen menja'm ;)

    ResponElimina
  4. Montse, prova'ls ja m'explicaràs...

    Quan et sobren clares d'ou, és una bona manera d'aprofitar-les!

    ResponElimina