- Ah, no? Doncs jo sí!
I com sempre sobren les clares dels ous.
Què en fem? Uns deliciosos ametllats!
Ingredients:
- 4 clares d'ou
- 200 grams de sucre
- 250 grams d'ametlla ratllada
- Una bosseta d'ametlles senceres crues
1.- Munteu les clares d'ou fins que ja siguin força consistents
2.- Continueu batent mentre hi tireu el sucre en forma de pluja
3.- Hi afegiu l'ametlla ratllada i la barregeu amb espàtula.
4.- Ompliu la mànega pastissera
5.- Aneu posant boletes a la safata del forn amb un paper vegetal
6.- Afegiu una ametlla a cada boleta aixafant-la una mica.
7.- Poseu la safata al forn calent a 170º -180º
8.- Els deixeu fins que tinguin un color una mica torradet, no gaire. Aproximadament uns 10 minuts.
El meu petit pastisser preferit.
Sempre a punt de cuinar-los, però en canvi no els ha ni tastat!
Hola! Conec el teu nét de l'escola (la meva filla Aina i ell són companys de classe i veure'l aquí m'ha fet molta gràcia). Està molt guapo! L'altre dia la N. em va dir com es deia el teu bloc i m'encanta haver-lo trobat!
ResponEliminaHe començat a seguir-vos, que ja veig que teniu molt bones idees, així que amb permís, em trobareu per aquí altres vegades. A reveure!
Marta
Hola Marta!
ResponEliminaBenvinguda al meu blog! La veritat és que no l'actualitzem gaire i el tenim una mica abandonat... però anem fent...
Ara passo a veure el teu!
Quina capsa de sorpreses Carme! provaré de fer els ametllats fan una cara... hummmm diuen menja'm ;)
ResponEliminaMontse, prova'ls ja m'explicaràs...
ResponEliminaQuan et sobren clares d'ou, és una bona manera d'aprofitar-les!