dilluns, 27 d’octubre de 2014

Panellets de l'Alegria

La meva amiga veïna em va obsequiar amb aquests panellets que acabava de fer. Puc dir que estaven exquisits i a més a més fets de manera molt pràctica i ràpida. 
Gràcies Alegria!

 Ingredients:

  • 500g d'ametlla en pols
  • 450g de sucre normal
  • 2 patates mitjanes
  • 1 ou
Elaboració:

  1. Bullir les patates amb pell molta estona fins que quedin ben toves. Aixafar-les amb una forquilla fins que quedin com un puré.
  2. En un bol barrejar l'ametlla en pols amb el sucre.
  3. Afegir la patata i barrejar-ho tot molt bé.
  4. Fer les boletes, passar-les per clara d'ou perquè els pinyons s'enganxin bé.
  5. Col·locar-los en una safata per anar al forn.
  6. Pintar-los una mica amb el rovell de l'ou.
  7. Coure'ls a uns 190º fins que els veieu una mica torradets.
I Bon Profit!


1 comentari:

  1. Me l'apunto! A casa cada any en fem, però tot sucre i ametlles, no pas patata.

    ResponElimina