- Ah, no? Doncs jo sí!
I com sempre sobren les clares dels ous.
Què en fem? Uns deliciosos ametllats!
Ingredients:
- 4 clares d'ou
- 200 grams de sucre
- 250 grams d'ametlla ratllada
- Una bosseta d'ametlles senceres crues
1.- Munteu les clares d'ou fins que ja siguin força consistents
2.- Continueu batent mentre hi tireu el sucre en forma de pluja
3.- Hi afegiu l'ametlla ratllada i la barregeu amb espàtula.
4.- Ompliu la mànega pastissera
5.- Aneu posant boletes a la safata del forn amb un paper vegetal
6.- Afegiu una ametlla a cada boleta aixafant-la una mica.
7.- Poseu la safata al forn calent a 170º -180º
8.- Els deixeu fins que tinguin un color una mica torradet, no gaire. Aproximadament uns 10 minuts.
El meu petit pastisser preferit.
Sempre a punt de cuinar-los, però en canvi no els ha ni tastat!