Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme

Pèsols

▼

Índex de segons plats

CARN
Arròs per acompanyar
Blanquette
Capó farcit nadalenc
Carpaccio de vedella
Conill a la planxa
Croquetes de pollastre excel·lents
Croquetes de pollastre excel·lents recuperades
Cuixa o espatlla de xai a les herbes
Cuixa de xai a les herbes recuperada
Cuixetes de pollastre a la taronja Carme H.
Fricandó
Fricandó amb moixarnons
Llom a les herbes i caramel
Llom a les herbes i caramel recuperat
Mandonguilles amb sèpia o gambes MªÀngels
Mandonguilles amb sèpia o gambes MªAngels Net
Mandonguilletes pel caldo de Nadal
Pollastre farcit de Nadal de la Mercè C.
Pollastre al curry
Roast-beef
Rostit de farcellets de vedella
Rostit de farcellets  de vedella recuperat 
PEIX
Bacallà  amb panses  i pinyons
Bacallà amb patates
Besuc a l’estil de la Júlia
Besuc a l'estil de la Júlia recuperat
Calamars a la romana
Calamars farcits de la Carme
Calamars farcits de la Carme recuperats
Calamarcets amb gambes
Calamarçons saltejats
Carpaccio de bacallà
Dorada a la sal
Empanadilles
Lluç al forn
Pop a la gallega
Sardines en escabetx (Ita)
Sardines en escabetx de la mare recuperades
OUS
Ous durs farcits de l'àvia Montserrat

Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.