Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme
Pèsols
(Mou a...)
Inici
Índex de primers plats
Índex de segons plats
Índex de postres
Índex alfabètic dolç
Índex alfabètic salat
Índex temàtic general
Begudes
Llibres de cuina
Receptes base
▼
dilluns, 13 de maig del 2024
Pa de pessic de plàtan
›
Pa de pessic de plàtan Aquest pastís és sense gluten, làctics ni sucres. Ingredients - 4 ous - 100 g d'oli - 400 g de plàtans o pere...
dimarts, 7 de maig del 2024
Gofres Laia
›
Aquests gofres són un bon esmorzar o bé un bon berenar per a la sortida de l'escola. Ingredients: En surten uns quatre - 1 ou - 40 g d...
Trufes Sunchi
›
Una altra versió de trufes cassolanes triunfadores de la meva germana. Ingredients: surten 25 de 15g - 200 g de xocolata Lindt 52% - 1 rov...
dilluns, 6 de maig del 2024
Panets de midó de yuca 5x5
›
Comencem una nova etapa on també incorporarem receptes sense alergens. Algunes portaran al final un 5x5 que vol dir que són aptes per fer...
dilluns, 1 de gener del 2024
Braç de gitano de carbassó, formatge crema i salmó fumat.
›
Ingredients: 2-3 carbassons (depenent de la mida) una tarrina de formatge crema (tipus Filadelfia) Uns 200-250 grams de salmó fumat, tallat...
dijous, 31 de gener del 2019
Cigrons i bledes
›
In gredients: 600 grams de bledes tallades i netes. 400 grams de cigrons cuits 1 ceba 3-4 grans d'all 1 culleradeta de pebre ver...
2 comentaris:
dilluns, 21 de gener del 2019
Cols de Brussel·les amb olla de pressió
›
Ingredients: (per a 4 persones) 1 quilo de cols de Brussel·les 2 patates grosses 4 grans d'all 1 ceba 100 grams de bu...
2 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web