Pèsols

dissabte, 19 de març del 2016

Cake amb clares Júlia

Avui, diada de Sant Josep hem fet crema catalana. La Júlia per aprofitar les clares que no ens fan servir a la crema ha fet aquest Cake molt adequat per acompanyar-la. A més de ser un postre d'aprofitament és bonissim, ens diu la Júlia. Ho farem segur.

Ingredients:

  • 6 clares d'ou
  • 200 g sucre
  • 120 mantega
  • 50 g d'ametlles crues picades
  • 120 g de farina
  • una mica de taronja confitada o el que es vulgui
Preparació:

  1. Muntar les clares a punt de neu. Afegir-hi el sucre i la mantega tova.
  2. Barrejar amb l'espàtula la farina, l'ametlla i la taronja confitada a trossets petits.
  3. Coure'l al forn a 180º durant una hora aproximadament.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada