tag:blogger.com,1999:blog-7498096643765791415.post8985416766426513982..comments2024-01-17T15:52:14.524+01:00Comments on Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme: Temperat de la xocolataCarme Rosanashttp://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7498096643765791415.post-67970695251397879192014-02-23T09:33:24.970+01:002014-02-23T09:33:24.970+01:00Miraré de trobar-la! Petons!Miraré de trobar-la! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7498096643765791415.post-7986270906557722632014-02-22T19:16:32.518+01:002014-02-22T19:16:32.518+01:00Rosa, et quedaràs encarregada, des d'ara ...Rosa, et quedaràs encarregada, des d'ara i per tota la vida (o al menys mentre et duri el cacau Mycryo) dde temperar la xocolata... jo em reconec incapaç de tanta precisió. Tan quedat molt macos i duen ser boníssims... aquí la xoco-addicta per excel·lència amb la boca aigua... ;)<br /><br />Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.com