tag:blogger.com,1999:blog-7498096643765791415.post526098580315937479..comments2024-01-17T15:52:14.524+01:00Comments on Cuinar cada dia amb la Rosa i la Carme: David Lienas - CoulantCarme Rosanashttp://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7498096643765791415.post-30012838704347897092014-05-20T15:36:55.791+02:002014-05-20T15:36:55.791+02:00A mi em va agradar molt allò que ens va expl...A mi em va agradar molt allò que ens va explicar de les dues maneres de fer el coulant. Aquesta que és l'original i l'autèntica. I l'altra que facilita fer-los bé quan se n'han de fer molts... M'agradaria recordar-me del nom que li donava a la "crema" (que no era crema) de xocolata i mantega de l'interior... tu el saps?<br /><br />A veure si l'expliquem un altre dia. <br /><br />Aquest era boníssim!!!!Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7498096643765791415.post-90446797104571288532014-05-18T21:25:50.354+02:002014-05-18T21:25:50.354+02:00Qué brutal...m'apunto la recepta! Petons!Qué brutal...m'apunto la recepta! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.com